Hold efterårsferie på Nordfyn

Skal din efterårsferie også foregå i Danmark i år? Så er Nordfyn et godt bud på, hvor du kan tage hen. Der er noget for alt fra børnefamilier til ældre par. Nordfyn ligger forholdsvist centralt i Danmark. Så uanset, hvor man kommer fra, og hvad man gerne ellers vil se, er der ikke så langt. Hvis man gerne vil nå at se flere forskellige ting i sin efterårsferie, er Nordfyn altså et godt sted at have base.

Ferie i byen eller tæt på naturen?

Når man skal på ferie, er der mange, der synes, det er rart at komme lidt væk hjemmefra. Det føles måske ikke rigtigt som ferie, hvis man bare er derhjemme. Derfor er der mange, der vælger at tage i sommerhus, tage en tur med campingvognen eller måske bo på hotel.

Hvilken løsning, der er den bedste, kommer helt an på, hvilken type ferie, man gerne vil have. Hvis man gerne vil holde ferie i en lidt større by, vil det i mange tilfælde give mest mening at bo på hotel. Er man derimod mere til at bo et sted, hvor man er tættere på naturen, er det måske bedre med campingvogn eller sommerhus.

Campingvogn eller sommerhus?

Hvis man gerne vil afsted i campingvogn, kræver det, at man enten har en selv, eller at man kan låne eller leje sig til en. Samtidig kræver camping om efteråret også, at campingvognen er isoleret, så det ikke bliver for koldt. Vil man derimod gerne have mere plads og være ret sikker på at kunne holde varmen, er det i stedet et sommerhus, man skal kigge efter.

Sommerhuset er den løsning, hvor man kan være mest for sig selv. Her har man typisk egen grund og eget køkken, toilet og bad. I modsætning til hotel og campingvogn, hvor man som regel skal dele noget af dette med andre. Find et her, hvis det er et sommerhus, du helst vil tilbringe din efterårsferie i. Ellers findes der også mange hoteller og campingpladser på Nordfyn, hvor man kan booke sig ind.

Hvorfor holde ferie på Nordfyn?

Der er mange gode grunde til at holde efterårsferie – eller andre ferier – på Nordfyn. Først og fremmest er der mange naturskønne områder. Fyn er jo en ø, så den er omgivet af vand, hvilket er ensbetydende med mange smukke strande. Derudover er der også forskellige seværdigheder på Fyn eller lige i nærheden af Fyn, så man let kan komme dertil.

Samtidig ligger Fyn mellem Jylland og Sjælland, så uanset om man kommer fra den ene eller den anden side, ligger Fyn centralt og nemt at komme til og fra. Hvis man f.eks. bor på Sjælland og gerne vil se Jylland i sin ferie (eller omvendt), kan man jo gøre et stop på Fyn undervejs og dermed se mere af Danmark i samme ferie. Uanset, om man er mest til natur- eller storbyferie, er der altså masser af gode grunde til at tage Nordfyn med i sine overvejelser, når man skal planlægge sin næste ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *