Oplev Nordfyns fantastiske natur i forårsmånederne

Forårsmånederne er over os og i den forbindelse venter der nogle fantastiske oplevelser i naturen. På Nordfyn finder du en masse fantastisk natur, som du kan tage ud og opleve i løbet af foråret, som du kan læse mere om i denne artikel.

Fantastisk natur venter på Nordfyn

Nordfyn byder på mange unikke oplevelser, herunder en masse fantastiske oplevelser med den flotte natur, som du finder på Nordfyn. Du finder fantastiske åbne vidder, Fyns længste kystlinje, flotte planter og et par vilde skove, hvor du kan udforske naturen på egen hånd.

Du kan udforske den nordfynske natur på flere forskellige måder. Du kan gå rundt og komme helt tæt på naturen eller tage på cykeltur og opleve meget natur på en dag. Med en god picnickurv er du sikret en god dag i det nordfynske område.

 

Unik natur på Æbelø

Et af de mest populære naturområder på Nordfyn er Æbelø. Æbelø er i dag fredet og naturen får derfor lov til at passe sig selv, og det giver dig nogle unikke oplevelser. Der er derfor også mange dyr herunder et havørnepar, der hvert år yngler på øen.

Du får derfor nogle fantastiske oplevelser på Æbelø, som du ikke finder lignende andre steder i Danmark.

 

Nyd vandet på Gyldensteen strand

Et andet populært naturområde på Nordfyn er Gyldensteen strand, der ligger tæt på Bogense. Der er mange gode vandrestier ved Gyldensteen strand, og det er derfor et fantastisk område, hvis du gerne vil opleve naturen på tæt hold.

Gyldensteen har en helt speciel historie, da stranden blev inddæmmet i 1800-tallet for at blive brugt til landbrugsjord, men da digerne blev fjernet fra kysten i 2014 strømmende vandet ind igen og har genskabt det flotte naturområde, som du nu har mulighed for at opleve.

 

Langesøskoven

Når vi snakker om naturoplevelser er vi naturligvis også nødt til at have en skov med på listen, her har vi valgt Langesøskoven, der ligger tæt på Langesø slot. Der er de både mulighed for at ride og køre MTB gennem skoven, og så kan du selvfølgelig også udforske området på gåben.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *