Safari i Danmark: Oplev prægtige dyr i vores vilde natur

Selvom der er lange udsigter til all-inclusive-rejser til afrikanske lande, som vi kender dem uden alverdens restriktioner, behøver det ikke gælde for safari-rejser generelt. Tro det eller lad være, men vores egen vilde natur byder faktisk på et rigt dyreliv, der på mange måder er lige så fascinerende at observere som det afrikanske.

Ganske vist har Danmark hverken fritgående løver, leoparder, næsehorn, elefanter eller afrikanske bøfler. Nej, vores ”Big Five” ser lidt anderledes ud: I sommeren 2020 pegede Naturstyrelsen på landets havørne, vildheste, bisonokser, kronhjorte og spættede sæler som de fem kronjuveler i dansk naturs samling – og dem kan du nu bruge ferien på at opleve på helt tæt hold, guidet af kompetente natureksperter med tre dages kost og logi dækket. Læs mere om safari i Danmark og hvad det har at byde på lige her.

Kom helt tæt på dansk dyrelivs ”Big Five”

På safari i Danmark vil fem kompetente rejseledere og formidlere med mange års erfaring og ekspertviden om dansk dyreliv guide dig igennem de vilde landskaber her i landet. Blandt rejselederne finder du adskillige uddannede biologer og forfattere, en tidligere og en nuværende direktør i spidsen for store institutioner inden for naturvidenskab og en naturfotograf – alle med hver deres specialer og en fælles brændende passion for at bevare og formidle Danmarks rige dyreliv til så mange nysgerrige naturelskere som overhovedet muligt.

Safarien tager dig vidt omkring i det danske landskab. Bl.a. går rejsen til havørnene ved Maribosøerne på Lolland og samme øs bisonbestand i Merret Skov. I stifter bekendtskab med vildheste på Langeland, kronhjorte ved Blåvandshuk og spættede sæler ved Vadehavet – og ser alt det dyreliv fra hele verden, som Ree Park Safari på Djursland har at byde på.

3 dages guidet tur med kost og logi

Udover spektakulært dyreliv byder Danmarks-safarien også på et åndehul i hverdagen, som for mange uden tvivl er tiltrængt. Da turen løber over tre dage, kommer I til at overnatte i de naturskønne omgivelser på ruten og nyde morgen-, middag og aftensmad i hinandens selskab. Turen byder også på muligheder for at udforske naturen på egen hånd, inden selskabet samles igen og vender snuden hjemad. Transport i luksusbus, sejltur, div. entreer og rundvisninger er alt sammen inkluderet i safariens pris – så hvad venter du på? Book din safari i Danmark i dag og se frem til dit livs eventyr i den smukke natur lige udenfor din dør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *