Lån penge til den bedste sommerferie på Nordfyn

Når du skal på sommerferie, så er der mange måder, man kan gøre det på. Man kan blive hjemme, man kan rejse udenlandsk eller man udforske Danmark. Lige præcis det sidste med at udforske Danmark handler denne artikel om mere specifik Nordfyn. I artiklen får du indsigt i alle de sjove og spændende aktiviteter, man kan opleve på Nordfyn, og hvordan man kan investere i Nordfyn enten med en helårsbolig til billigere penge, eller et charmerende sommerhus man kan tage til ferieperioderne.

Læs mere om aktiviteter, investeringer og sommerjakker på Nordfyn og i kommunen.

 

Masser af aktiviteter på Nordfyn

Nordfyn har nogle af Danmarks bedste fiskepladser med Fyns længste kystlinje med 154 km, her er der oplagte steder at fange havørreder, man kan tage en båd op til Æbelø og bruge en dag på at udforske den øde ø. Man kan tage på hestevognstur til Enebærodde, som ligger imellem det store Kattegat og det mindre Odense fjord. På Nordfyn kan man besøge det flotte slot, og kører langs de mange flotte marker. Dertil kan man også tage et smut til de forskellige markeder i weekenderne.

Masser af grund til at investere i Nordfyn

Når du overvejer at købe bolig, så er der god grund til at overveje Nordfyn i den ligning. Nordfyn har en kvadratmeterpris på 12.284 kr., som er en af de 30 laveste kvadratmeterpriser i Danmark målt på kommuner. Dertil er mange af husene gamle og æstetiske bondehuse, som kan indrettes rigtig hyggeligt. Det ydre charmerende ramme, er noget du ikke finder mange steder og til den pris. Dertil er der en erfaren herre ved roret, Nordfyns kommune har nemlig haft den samme erfarne mennesker ved roret siden 2010.

Hvis du er mere interesseret i en fritidsbolig eller et sommerhus, så er der også mulighed for at investere i det på Nordfyn. Her er kvadratmeterprisen dog lidt større med 19.619 kroner per kvadratmeter. Du kan låne optil 300.000 hos lendme.dk

 

Sommerhusjakkerne

Der er lige nu 141 fritidsboliger til salg i Nordfyns kommune, så der er rigelig med mulighed for at finde det charmerende sommerhus som, passer til dig og din familie. Det er altid hyggelidt at tage en weekend i sommerhus med varme dage og kølige nætter. Det er dog vigtigt, at have trøjer og jakker med, så man kan se ude og aften og snakke og hygge sig. Til det formål er det vigtigt, at have en god sommerjakke, der er flere jakke, der egner sig til aftnerne og til det danske sommervejr generelt. Man kan aldrig gå helt forkert med en god gammeldags klassiker, en af dem er læderjakken, som kan bruges til næsten alle arrangementer. Den er nem, at lægge over skulderne på sommeraften, og hvis det bliver lidt koldere, kan man lyne den til. Læderjakken ser ikke så varm ud, men den er varmere end man lige tror, når man først får den på. En anden klassiker, som kan bruges til dagligt, er den klassiske og mere formelle trenchcoat, som en længere jakke som tager bedre imod vind end læderjakken. Den klassiske trenchcoat har mange lommer, hvilket gør den til en mere praktisk jakke. Det er en mere figurformet jakke, som sidder mere til, alt i mens det er pæn og formel.

Tak for at du læste med. Jeg håber du er blevet inspireret til at tage på ferie, eller flytte permanent til Nordfyn.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *