Udnyt årets Indian sommer og sæt sommerhuset istand

Sommeren 2018 har nået nye højder, og det ser ud til at fortsætte selvom kalenderåret om lidt siger efterår og vinter. Det er nu du skal gribe hammer og pensel og udnytte det lækre vejr i efterårsferien, og give en kærlig hånd til sommerhuset.

Træmaling DIY

Inden du starter, skal du være forberedt på om vejret er godt. Det hjælper ikke at begynde og male hvis det regner. Er du ny sommerhus ejer, er du måske påtvunget at reparere tidligere ejers mangel på vedligeholdelse i form af udvendig olie behandling og udvendig maling arbejde. Er du i den uheldige situation at alle husets udvendige vægge og overflader har været overladt til sig selv i en længere tidsperiode? Så er du muligvis påtvunget at skulle overflade behandle med olie og efterfølgende maling.

Første skridt inden du maler, er at slibe væggene ned. Det gør du med groft sandpapir, og efterfølgende er det en rigtig god ide at give dit træ en masse olie, så det holder længere i vind og vejr. Vælger du en grunder i lys farve, har du mulighed for at skifte farven på dit sommerhus. Hos malgodt.dk, levere de maling rundt i hele landet. Samtidig har de godt styr på både indendørs maling, spartelmasse, og viden omkring hvad materiale du skal bruge for at istandsætte dit sommerhus helt korrekt. Den rette maling har nemlig rigtig meget at sige i forhold til træbeskyttelse, og har også noget at sige i forhold til hvilket udseende du gerne vil have dine facader skal have.

Sommerhus på Nordfyn-Derfor!

Det er stadig varmt, og det føles ikke som om at efteråret helt er kommet endnu. Du kan med held snige en ekstra lille ’’ferie’’ ind, og tage på weekend med efterårssol i sommerhuset på Fyn. Der har siden 2016 været større og større interesse for sommerhuse på Fyn.  Det skyldes at Fyn kun ligger få timer væk fra centrum, og at det er hurtigt at komme til og fra i bil. Desuden har priserne på sommerhuse på Fyn ligget stabilt de sidste 6 år, og folk har fået øjnene op for at det at holde ferie I ’’Danmark ikke er så ringe endda’’. Mange sommerhussalg er fra området Langeland, hvor Midtfyn kommer på en anden plads, hvor Middelfart ligger sidst.

Det er et rigtig fint tilflugtssted at have tæt på, og stadig føle man er væk fra det der hjemme selvom man stadig befinder sig i Danmark. Er du vild med naturområder er Fyn kendt for deres fine sandstrande, og børnevenlige bademuligheder. Ligger sommerhuset ikke tæt på vand, så burde du mens du alligevel er afsted slå et smut forbi enten Kerteminde strand eller Christiansminde strand og kombinere sommerhusferien med smuk naturoplevelse samtidig.

God tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *