2 byer med spændende oplevelser på Nordfyn

Der venter mange fantastiske oplevelser på Nordfyn, herunder flere fantastiske byer, som byder på mange nye oplevelser. Men hvilke byer er egentlig et must at besøge, hvis du lægger vejen forbi Nordfyn? Det har vi samlet vores bud på i denne artikel.

 

Bogense

Den første by, som du uden tvivl skal lægge vejen forbi, hvis du er på besøg på Nordfyn, er Bogense. Bogense er en af de mest populære byer på Nordfyn og byder på mange forskellige oplevelser.

Bogense er kendt for at være Danmark mindste købstad og er i dag en af de hyggeligste byer du finder i Danmark, hvilket gør Bogense til en unik bu at besøge. I Bogense kan du gå rundt og se de gamle bindingsværkshuse og det hyggelige torv, som ligger midt i byen.

Du kan også tage på shoppingtur op ad den hyggelige gågade, hvor du kan finde mange forskellige butikker. Du kan fx kigge efter den nyeste kollektion fra Nue Notes, som også kan findes på denne hjemmeside. Du kan også finde mange specialbutikker i Bogense, hvor du kan købe forskellige delikatesser, som du ikke finder alle andre steder.

Selvom Bogense er kendt for at være en gammel købstad, finder du også nybyggeri i byen, samtidig med at du ikke er langt fra naturen eller vandet. Du kan fx også besøge Bogenses hyggelige havnefront, hvor der ligger mange skibe og har et helt unikt miljø. Havnen er både et hyggeligt sted at besøge samtidig med at der foregå meget erhverv fra havnen i Bogense.

 

Kerteminde

By nummer to, som skal besøge, er Kerteminde. Kerteminde er først og fremmest kendt for at være fiske- og havneby, der har meget forskelligt at byde på for besøgende.

Kerteminde er kendt for flere forskellige ting. Først og fremmest er byen fiskerby og er kendt for at have et fantastisk udbud af fiskerestauranter, hvor du kan smage alt godt fra havet. Ydermere ligger Fjord&Bælt centeret i Kerteminde, hvor du kan få en fantastisk oplevelse for hele familien ved at se på spændende fisk.

Kerteminde har samtidig flere kendte seværdigheder. Du kan fx besøge Johannes Larsen Museet, hvor du kan se Johannes Larsens hjem og en masse af hans kendte malerier. Lidt uden for Kerteminde finder du Ladby., hvor du kan besøge Vikingemuseet Ladby, der blandt andet har en model af et gammelt vikingeskib.

Og så har Kerteminde også en fantastisk strand, der tiltrækker mange gæster på de solrige dage i sommeren og som du bestemt også skal tage forbi, hvis du lægger vejen forbi Kerteminde.

Der er altså mange forskellige oplevelser at hente ved at besøge Kerteminde og Bogense og det gælder derfor bare om at komme af sted, så du kan få nogle nye oplevelser sammen med familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *