Tilbring en uge af sommerferien på Nordfyn

Er du i tvivl om hvor du skal tilbringe lidt af din sommerferie i år? Så bør du i høj grad overveje Nordfyn, der er et af de bedste steder at holde sommerferie i Danmark. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de oplevelser der venter, hvis du besøger Nordfyn i sin sommerferie.

Forskellige oplevelser venter på Nordfyn

Nordfyn er et fantastisk sted at besøge i sommermånederne, fordi der venter mange forskellige oplevelser på Nordfyn, og der er derfor noget for enhver smag, når det gælder sommerferieoplevelser.

 

Naturoplevelser med gode sandstrande

På Nordfyn finder du først og fremmest en lang række fantastiske naturoplevelser, som er perfekte til sommermånederne, hvor vi gerne vil bruge mest muligt tid udenfor. Der er herunder nogle fantastiske strande, hvoraf mange har det blå flag, der viser at strandene er nogle af de bedste i Danmark.

Nogle af de bedste strande på Nordfyn er:

  • Bogense Søbad
  • Hasmark
  • Skåstrup
  • Kerteminde

De fire strande er nogle af dem, der er mest besøgte på de solrige dage på Nordfyn og er bestemt et besøg værd, hvis du tilbringer lidt af ferien på omkring de nordfynske byer.

 

Hyggelige byer på Nordfyn

Der venter dog meget andet end naturoplevelser på Nordfyn. Der findes også en lang række af hyggelige byer, med spændende museer og et hyggeligt byliv, som kan danne grundlag for nogle gode oplevelser.

Du kan fx besøge den gamle købstad Bogense, der er en af de ældste købstader i Danmark der dermed byder på meget historie for besøgende i dag. En anden by, som du bør besøge er Kerteminde, der først og fremmest er kendt som havneby med en række spændende fiskerestauranter.

Kerteminde er også kendt for at være hjemstavn for Johannes Larsen Museet, hvor du kan se hans malerier og besøge hans tidligere hjem. Du kan læse mere om Kerteminde og Bogense i denne artikel.

En tredje by, som du kan besøge på Nordfyn er Otterup, hvor du blandt andet kan se Otterup Museum, der viser livet på Nordfyn som det var for 100 år siden herunder egnens historie.

Lej et sommerhus på Nordfyn

Hvis du har planer om at besøge Nordfyn i din sommerferie, er det oplagt at leje et sommerhus. På Nordfyn finder du mange sommerhuse rundt omkring, som kan danne ramme for en afslappende og ikke mindst hyggelig ferie.

Du kan både finde mange hyggelige sommerhuse rundt omkring, som giver en fantastisk hjemlig stemning. Du kan fx finde små sommerhuse der er indrettet med en meget personlig stil, hvor der fx er pyntet med Georg Jensen sengetøj eller anden flot indretning, som er med til at give huset noget personlighed. Derudover kan du finde steder hvor sommerhuset allerede har gjort klar til du har mindre børn, så som barnevogn og babyalarmer til låns.

Hvis du finder et hyggeligt sommerhus på Nordfyn, er du sikret nogle af de bedste dage af din sommerferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *